Organizacija dela v ponedeljek, 26. 10. 2020

Ponovno pozdravljeni,

najprej se Vam iskreno zahvaljujem za hiter odziv in razumevanje glede (ne)obratovanja vrtca v prihodnjem tednu. Kljub temu, da smo naknadno zožali krog upravičencev do sprejema v vrtec prihodnji teden, prosim vedite, da je situacija v državi alarmantna in da je za Vaše otroke najvarneje, da so nekaj časa v varnem zavetju doma.

Vendar vem, žal to ni povsod mogoče. Name ste se obrnili nekateri, ki imate tudi takšne in drugačne stiske in skupaj smo poiskali rešitve in možnosti. Tako bo tudi v prihodnje. Če bi se še kje situacija spremenila, me prosim pokličite na tel. št. 041/358-398 in skupaj bomo poiskali rešitev, ki vedno obstaja.

Za tiste otroke, ki pa je prihod v vrtec edina možnost, sporočam, da bomo otroke prihodnji teden sprejeli v dežurni enoti b-85. Prilagoditi smo morali tudi delovnik, ki po novem do nadaljnjega traja od 7.00 do 16.00 ure. Vljudno prosim, da se časovnega okvira držite.

V kolikor bi prišlo še do kakšnih sprememb, bomo to pravočasno objavili na naši spletni strani - zato prosim spremljajte zavihek obvestila.

Miren in brezskrben vikend Vam želim,

Ksenija Štibernik, direktorica