Obvestila

Spoštovani starši,

vzgojitelji vam bomo na mail poslali obvestilo glede omejenega sprejema otrok v prihodnjem tednu. Vljudno prosimo, da preučite možnosti za varstvo otroka v domači oskrbi. Vrtec ostaja še naprej odprt zgolj za nujne primere, zaradi odrejenih karanten v vrtcu pa imamo omejene kapacitete in tako sprejem vseh otrok, ki trenutno obiskujejo vrtec in bi to želeli tudi v prihodnjem tednu, žal ne bo mogoče.

Lepo Vas pozdravljam,

Ksenija Štibernik

Spoštovani starši,

zaradi majhnega števila otrok, ki bi bili prisotni v času božično-novoletnih praznikov, bo vrtec v času od 28. 12.2020 - 01. 01. 2021 zaprt.

Do tega trenutka še nismo prejeli informacije, kako bo z obratovanjem vrtca v tednu po praznikih. 

Prijeten prehod v novo leto in vse dobro,

ekipa Kobacaj

Pozdravljeni,

Skladno s prejeto okrožnico, na podlagi katere se vrtec tudi v tednu od 04. 01. 20201 do 08. 01. 2021 zagotavlja zgolj za nujne primere, kakor tudi na podlagi prejetih prijav staršev otrok, ki bi potrebovali nujno varstvo, obveščamo, da bomo tudi v tem tednu otroke sprejemali v enoti b-85.

Prosimo, da imate ob prihodu otroka v vrtec tudi podpisano izjavo, da je otrok zdrav ter da zadnjih deset dni ni bil v stiku z okuženo osebo. Tisti, ki boste otroka pripeljali prvič, prosimo tudi za potrdilo delodajalca.

Hvala za razumevanje in vse dobro,

ekipa Kobacaj

Spoštovani starši,

zavedamo se, da je 'korona' način življenja v naš vsakdanji ritem prinesel dodatne stresne situacije, povezane tudi z varstvom vaših otrok. Po najboljših močeh si prizadevamo, da vam pri tem pomagamo, a dosegli smo maksimalno število otrok glede na določila NIJZ in glede na kadrovske zmožnosti zaposlenih, saj se vzgojitelji srečujejo s podobnimi življenjskimi situacijami kot vi.

V zadnjem obdobju se vse bolj pogosto soočamo s pritožbami nekaterih staršev, da v vrtec prihajajo otroci, za katere menijo, da to ni nujno, kar pa je edini upravičeni razlog za prisotnost otrok v vrtcu.

Dobro veste, da smo veseli vseh otrok in da jih imamo radi, a vse večje število otrok v času dežurstva vrtca postaja čedalje večja težava.

Vljudno vas prosimo, da pretehtate svojo situacijo, ali je prisotnost vašega otroka v vrtcu res nujna ali če obstajajo možnosti, da bi bil prisoten zgolj nekaj dni na teden. Verjamemo, da bodo vaše odločitve glede prisotnosti otroka v vrtcu odgovorno sprejete in da bodo v vrtcu prisotni zgolj tisti otroci in zgolj tiste dni, ko je to res nujno potrebno.

V nasprotnem primeru bomo žal morali sami delati selekcijo.

Prosimo vas, da vsak teden v času dežurstva vrtca osebno prinašate potrdila delodajalca in izjave o zdravstvenem stanju otroka. Torej od ponedeljka, 07. 12. 2020 dalje mora vsak starš (ponovno) osebno predati vzgojiteljem potrdilo delodajalca, da je to nujno. Samozaposlene oz. zaposlene v družinskem podjetju pa pozivamo, da si delo organizirate tako, da otrok ni vse dni v vrtcu.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje in vam privoščimo, da bi bil veseli december, ki je v letošnjih razmerah manj čaroben in vesel, za vas in vaše družine, čimbolj bogat. Podarimo svojim otrokom čas – morda je to zanje največje darilo.

Ekipa Kobacaj