Izjeme _ zaprtje vrtca

Spoštovani starši,

zaradi vse slabše epidemiološke situacije, je Vlada RS včeraj popoldne sprejela odločitev, da se s ponedeljkom zapirajo med drugim tudi vrtci. Seveda je pri tem dopustila možnost izjem - torej varstvo za vse tiste, ki nimate drugih možnosti.

Ker je ta odločitev prišla takorekoč čez noč, nismo pa prejeli še nobenih ostalih podrobnejših navodil, se v tem trenutku obračam na Vas s prošnjo, da se danes do 12.00 ure na e-pošto svojega vzgojitelja (Škorenjci -  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ; Cofki - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; Pingvini - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; Sovice - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; Mucki - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; Prijatelji - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; Balončki - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; Mehurčki - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) odzovete vsi, ki v ponedeljek nujno potrebujete varstvo - v ponedeljek poteče tudi karantena za enoto b-90.

Pri sprejemanju odločitve, ali resnično potrebujete varstvo, Vas prosimo za razmislek s polno odgovornostjo, pri tem pa imejte prosim v mislih da:

- se bodo enote po vsej verjetnosti združevale,

- bomo sprejemali zgolj popolnoma zdrave otroke,

- bomo po potrebi prilagajali poslovni čas vrtca.

Starše, ki ne hodite v službe, pozivamo, da obdržite otroka doma. 

V kolikor se ne boste odzvali, bomo smatrali, da imate varstvo urejeno.

O sprejetih odločitvah glede organizacije dela od ponedeljka dalje Vas bomo pravočasno, zato Vas pozivamo, da spremljate obvestila na naši e-spletni strani.

Verjamem, da lahko s skupnimi močni premagamo to težko obdobje, čas karantene pa izkoristimo za družinske trenutke, ki jih sicer med letom primanjkuje.

Hvala vnaprej za odziv. 

Želim Vam miren vikend... Ostanite zdravi!

Ksenija Štibernik, direktorica